Wat te doen bij overlijden?

Als een overlijden plaatsvindt in uw naaste familiekring is het fijn om te weten dat Uitvaartzorg Zeilinga voor u klaarstaat. Nadat de (huis)arts is geweest en het overlijden heeft vastgesteld, belt u mij op telefoonnummer 0519-297280. Ik maak met u een afspraak wanneer ik langskom en mijn laatste-zorg-team komt bij u om de laatste zorg te verlenen. Hiervoor nemen we de tijd, niet alles hoeft gelijk geregeld te worden. Er komt immers plotseling veel op u af en vooral die eerste uren na een overlijden is het fijn om te weten dat u nog niet veel hoeft te beslissen, maar dat er wel hulp voor u is.

Na het overlijden wordt er z.s.m. opgebaard. Als u wilt, kunt u meehelpen met de laatste zorg. Wordt uw geliefde thuis opgebaard, dan nemen we ook een bedkoeling mee. In het uitvaartcentrum Damwoude is ook gelegenheid voor opbaring en uitvaartdiensten. Zie ook bij 'actueel'.

De volgende dag bespreek ik samen met u de uitvaartwensen en leggen we deze afspraken vast. 
Ik ben op de hoogte van de mogelijkheden en beperkingen van de uitvaart in uw dorp of stad en kan u hierin goed adviseren en van dienst zijn.